En anmeldelse som vi godt tør dele

Hos Indlægsklinikken Sport & Ortopædi forsøger vi hver dag at gøre en forskel for folk, der har udfordringer med fødderne. Det kan være alt fra lette gener til gangbesvær.

Vi hjælper også den absolutte elite indenfor forskellige sportsgrene – Der hvor forskellen ligger i detaljen, der hvor det gode håndværk kommer til sin ret.

Hjælper mange badminton spillere

Vi har en del badminton spillere som vi hjælper med indlæg. Badminton spillere har en stor belastning i deres fødder og fodled.

Der indgår en del spring og afsæt, og der indgår hurtige accelerationer i alle retninger. Noget som kan være hårdt for fødderne.

Der er en stor friktion mellem fødder, fodtøj og såler, hvis det bliver for stort, kan udfordringer optræde. Det kan vi heldigvis gøre noget ved, og dermed kan en atlet fortsætte med at træne på dette høje niveau, reducere belastning og dermed optimere sine træningsforudsætninger.

Vi har modtaget denne anmeldelse fra Frederik – du kan se den originale anmeldelse her.

“Fantastiske Jeg spiller utrolig meget badminton på højt plan og belaster derfor mine fødder rigtig meget. Jeg har altid døjet med mange og voldsomme vabler på fødderne. Jeg har haft prøvet alle mulige forskellige metoder for at komme af med det. Men efter jeg startede med at få lavet indlæg hos Indlægsklinikken, så har jeg ikke haft en eneste vabel. Indlægsklinikken er med til at gøre at jeg kan spille badminton på topplan uden at have problemer med fødderne. Super service!”

Vi hjælper hver dag folk, som har udfordringer med fødderne – vi hjælper både atleter og det som vi er flest af hverdags udfordringer fra nedsunken forfod til udfordring med svangsene, hælspore, knyster og andet.

Læs mere om vores fodanalyse og bestil tid her.

Hvad angår løbere – læs om vores tilgang til løbere, fodanalyse og det at finde en individuel løsning.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag tilbud og invitationer fra Indlægsklinikken Sport & Ortopædi