Fasthold motivationen – Foredrag med Ultraløber Mette Birk Jensen

Sådan finder og fastholder du motivationen til at løbe – ved Mette Birk Jensen, forfatter til ”Ultrakvinderne”.

Ultraløber Mette Birk Jensen

Kunne du godt tænke dig at komme i gang med at løbe? Kæmper du med motivationen til at holde fast i træningen? Eller kunne du godt tænke dig at løbe lidt længere end de sædvanlige ture i kvarteret?

Så kom og hør Mette Birk Jensen, ultraløber og forfatter til bogen ”Ultrakvinderne – om seje kvinder og ekstreme løb”, fortælle om, hvordan hun skridt efter skridt tog på opdagelsesrejse i ultraløbets fascinerende verden. Undervejs mødte hun nogle af verdens sejeste ultrakvinder, dykkede ned i den seneste forskning og erfarede på egen krop, hvor stor en gevinst der kan være ved at løbe – og blive ved.

Mette taler indlevende om, hvad der fik hende selv i gang med at løbe, og hvorfor hun blev så begejstret, at hun endte som ultraløber. Om den store tilfredsstillelse, løbet kan give, og som langtfra kun handler om vilde løb og ekstreme distancer, men om at opdage, at man kan så utroligt meget mere, end man tror.

Hun deler også hudløst ærligt udfordringer og nedture og giver gode råd til, hvordan man kommer videre, når det hele bliver svært. Hvordan man takler det, når de fem kilometer synes helt uoverskuelige, når kroppen siger fra, eller når alting bare taler imod. En efter én afliver hun myter og tager favntag med de undskyldninger for at komme i gang, blive ved eller komme videre, som vi alle kender, og som er vores værste fjende.

Foredraget er en stærk inspiration til alle, som drømmer om ikke blot at begynde at løbe eller at blive bedre, men også om at vove lidt mere.

Det vil i forbindelse med arrangementet være muligt at købe bogen til en særpris af DKK 175.

Tid og sted

Foredrag foregår onsdag den 3. november kl 18.00 i lokalerne hos Indlægsklinikken Sport & Ortopædi. Vesterbrogade 94, 1620 København V.

Pris kr 100,- tilmelding ved indbetaling af kr 100 til mobilepay 75621 (din betaling er både tilmelding og kvittering)

Vi serverer lidt kold og varmt at drikke, dertil lidt snacks af forsk karakter.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag tilbud og invitationer fra Indlægsklinikken Sport & Ortopædi