Fine Fødder Klinik for fodterapi Statsaut. fodterapeuter i Søborg – I samarbejde med Indlægsklinikken Sport & Ortopædi

Indlægsklinikken Sport & Ortopædi indgår samarbejde med Statsaut. Fodterapeut Fine Fødder i Søborg. Fine Fødder kan nu tilbyde 3D fodanalyse og udarbejdelse af specialtilpassede indlægssåler på samme måde som Indlægsklinikken Sport & Ortopædi.

Klinik Fine Fødder er specialister i fodpleje og hjælper hver dag mange personer til et bedre liv. Nu kan Fine Fødder hjælpe deres mange patienter med en grundig fodanalyser med henblik på at lave specialtilpassede indlægssåler.

Det er en naturlig forlængelse af vores pleje og rådgivning, at vi kan tilbyde vores patienter, at de kan få foretaget en grundig fodanalyse. Vi har i forvejen dialog med patienterne, og de sidder bogstavelig i stolen – analysen er så en naturlig forlængelse af vores service og rådgivning. Med denne grundig fodanalyse kan vi hjælpe patienterne til individuelle indlægssåler og dermed levere endnu bedre service uden at skulle sende vores patienter videre

Klinik Fine Fødder (Stine Lilja, statsaut Fodterapeut)

Samarbejde med Fine Fødder og Indlægsklinikken kommer til at fungere på den måde, at Klinik ”Fine Fødder” foretager fodanalysen og noterer, hvad der skal tages hensyn til hos patienten. Baseret på fodanalysen modulerer, og producerer Indlægsklinikken indlægssåler til patienten. Fodterapeutens håndværk forenes med Indlægsklinikkens mangeårige erfaringer og kompetencer, og sammen skaber vi individuelle løsninger for vores patienter.

Klinik Fine Fødder statsaut fodterapeuter i Søborg har ydernummer med speciale i diabetes patienter og ledgigtspatienter.

Du finder Klinik Fine Fødder på Søborg Hovedgade 29, telefonnummer  3942 7766

Hjemmeside FineFødder

Hos Indlægsklinikken Sport & Ortopædi er specialister i fødder med små som store udfordringer. Indlægsklinikken hjælper hver dag personer til en bedre førlighed og komfort.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag tilbud og invitationer fra Indlægsklinikken Sport & Ortopædi