Foredrag med Claus Hechmann den 24. januar – Træning med watt

Claus Hechmann er aktuel med Løbebogen, en efterfølger til bestselleren Løb som eliten, som udkom i 1.oplag i 2015 på Gyldendal. Løbebogen henvender sig til en bredere målgruppe, – lige fra opstartsløbere til elite. Claus Hechmann har udarbejdet metoder til at udføre selv-test, som giver et billede af den enkeltes løbeøkonomi og hvilken løbeprofil, man tilhører.

Den nye bog skrives på skuldrene af “Løb som eliten” – fortæller Claus Hechmann

“Løb som eliten var en bog, som gjorde et lille oprør i forhold til at få begrebet udholdenhed og kondition defineret. Mange trænede efter min mening ikke optimalt, i det at der var så meget fokus på kort og hård træning. Derfor skrev jeg bogen ud fra min filosofi om vigtigheden i en varieret træning med fokus på en god mængde i den lavere intensitet. Mit udgangspunkt i Løb som eliten var, at man kunne løbe 10 km på en time, som minimum. Men i dag er jeg blevet klogere. For som opstartsløber er der mange, der ikke kan løbe 10 km. på en time. Filosofien i bogen er god nok, men både testproceduren, som indebar at man skulle løbe 60 min. alt hvad man kunne, og træningsprogrammerne, man herefter kunne følge, betød, at det ikke var en bog, der kunne bruges af alle. Jeg måtte tænke anderledes, og brugte derfor tid på at udarbejde en ny løbeberegner, som hedder 3 – og 9 min. test. Den supplerer 10 – og 60 min. testen fint”

Kom til foredrag med Claus Hechmann, hvor Claus går tæt på sin nye bog, og den viden der er samlet siden den første trænings klassiker blev skrevet.

Foredrag foregår hos Indlægsklinikken Sport & Ortopædi tirsdag den 24. januar kl 18-20

Du tilmelder dig ved at indbetale kr 100 på mobile pay 54 24 38 (Indlægsklinikken) – noter venligst dit tlf nummer ved indbetaling. Der er et begrænset antal pladser.

Der vil være mulighed for at købe bogen og få den signeret denne aften.

Du kan læse mere om Claus Hechmann hans træningsmetoder og bogen på dette link

Claus Hechmann ved sin pult

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag tilbud og invitationer fra Indlægsklinikken Sport & Ortopædi