Claus Hechmann foredrag

Foredrag med Claus Hechmann – Træn som eliten men det at gå kan også være særdeles effektivt og sundt – tirsdag den 23/11 kl 18.00

Indlægsklinikken Sport & Ortopædi får atter besøg af af elitetræner, personlig træner, forfatter og foredragsholder Claus Hechmann.

Claus Hechmann er mangeårig træner for en stor del af de danske langdistance eliteløbere, hvor Claus med sine træningsmetoder har hjulpet eliteløbere frem mod nationale og internationale begivenheder. I sin trænings metodik gør Claus Hechmann lidt op med dogmet om, at det skal gøre ondt før det bliver godt eller er effektivt. Træning kan med fordel være både varieret og balanceret i forhold til den enkeltes formåen. Noget der gør, at denne træningsform rækker længere end til blot at kunne hjælpe eliteløbere – også hverdags motionister og fok med

Foredrag tirsdag den 23. November – træn som eliten også selv om du ikke er eliteløber

Til foredraget gennemgår Claus Hechmann principperne bag sine træningsmetoder, hvor du gennem at løbe langsomt, struktureret og varieret, kan optimere din træning, og dermed opnå bedre resultater.

Claus Hechmann kommer i sit foredrag også ind på, hvor effektivt og skånsomt det kan være at gå og dermed benytte gang som motionsform. En hos mange undervurderet motionsform, som ikke mindst under COVID-19 har vundet frem. 

Hvis du vil med til foredrag 

Du tilmelder dig ved at overføre kr. 100,- via mobilepay 75621 og skriver teksten Claus Hechmann.

Prisen inkluderer en let forplejning

Claus Hechmann har udgivet bogen “Løb som eliten”, som er omdrejningspunktet for foredraget.

Foredrag med Claus Hechmann
Foredrag med Claus Hechmann tirsdag den 23. november kl 18.00 hos Indlægsklinikken Sport & Ortopædi.

 

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag tilbud og invitationer fra Indlægsklinikken Sport & Ortopædi