Foredrag med ultraløber og ledelseskonsulent Henrik Elsig Andersen – Fra løb til ledelse fra ledelse til løb.

Et foredrag der handler om paralleller mellem ledelses discipliner og det at være ultraløber

Da Henrik sidste år besluttede sig for at kaste sig ud i sit livs største løbemæssige udfordring, hvor han skal løbe 1.800 km gennem Europa på en måned, opdagede han, at han kunne hente en masse inspiration fra sit arbejde gennem de sidste 25 år med ekspertise indenfor lederudvikling.

Der er forskel på at lede og transformere en stor organisation og at skulle løbe 1.5 marathon hver dag i en måned, men der er også en masse overraskende ligheder. 

I foredraget vil Henrik blandt andet tale om hvor kritisk det er, at have et klart mål og strategi for den udfordring man står overfor, og hvor vigtigt det er, at bygge sine kompetencer op med en kombination af tålmodighed og vedholdenhed over lang tid.

Der bliver fokus på vigtigheden af at kende både sine styrker og svagheder samt ikke mindst hvor afgørende det mentale aspekt er i både ledelse og ultraløb.

Sidst, men absolut ikke mindst, er der fokus på, hvor afgørende samarbejdsevner er for at lykkes både som leder og løber. Selv i ultraløb, der stiller ekstreme krav til den enkeltes fysisk og psykiske kapacitet, er det helt afgørende at kunne arbejde konstruktivt sammen med andre. 

Kom til et spændende foredrag hvor du kan blive klogere på både ledelse og ultraløb – og ikke mindst hente inspiration fra begge områder til at blive en bedre løber og/eller leder.

Tid og sted

Indlægsklinikken Sport & Ortopædi, Vesterbrogade 94,

Onsdag den 2. marts kl 18, pris kr 50

Tilmelding via (Mobilepay 54 24 38)  – Skriv Henrik i besked feltet. Din indbetaling fungerer som tilmelding.

Indlægsklinikken er vært ved et lettere traktement.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag tilbud og invitationer fra Indlægsklinikken Sport & Ortopædi