Ina Skytte foredrag hos Indlægsklinikken torsdag den 11. november

Foredrag; Når dit liv tager en uventet drejning – Dit liv kan forandres på et split sekund.

Foredrag med Ina Skytte om, hvordan man håndterer store forandringer (uheld) i sin tilværelse. Hvordan man kommer tilbage, hvad man kan lære af det. Måske kan man komme igennem krisen bedre og stærkere.

Ina Skytte foredrag hos Indlægsklinikken torsdag den 11. november
(foto) Ina 55 år er genoptræningsterapeut og bor på Bornholm.
I 2002 havde Ina gang i karrieren i forsikringsbranchen, jeg var mor til to mindre børn og jeg var igang med at træne op til mit første marathon. Så indtraf ulykken som forandrede alt.

“En dag på vej hjem fra arbejde måtte jeg trykke på bremsen midt i et lyskryds da en lægeambulance under udrykning skulle på tværs. Jeg havde hørt at der var udrykning i nærheden, så jeg havde sat mit havariblink på og sagnet farten. Føreren af bilen bag mig var ukoncentreret, og havde ikke hørt eller set,  hverken det ene eller det andet, så da jeg trykker på bremsen, fortsætter han og påkører mig. Jeg får en alvorlig nakkeskade. En nakkeskade der er så alvorlig, at den kommer til at ændre mit i lang tid måske for altid”

Gode dage, mindre gode dage. Jeg nyder de gode dage hvor jeg kan lave lidt. På de mindre gode dage prøver jeg, at tænke på hvorfor mine kræfter er opbrugt og at hvile mig. Jeg ved jo, at det “koster” for mig, når jeg kører en tur, laver lidt i haven, ser dejlige mennesker, er til behandling osv. men det er det hele værd. Jeg vil ikke leve et liv på et, endnu lavere “blus” end jeg allerede gør. Idag prøver jeg at acceptere at jeg ikke når de ting jeg har på programmet i dag. Jeg nyder til gengæld at solen skinner, himlen er blå og Millemusen holder mig med selskab og når jeg tænker på hvordan jeg havde det den 3.7, så går det heldigvis rigtig godt. Always look at the bright side of life. (Ina Skytte)

 

Foredraget foregår hos Indlægsklinikken Sport & Ortopædi, Vesterbrogade 94 torsdag den 11. november kl 18.00-20

 

Pris for arrangementet er kr 50 som dækker over foredraget og et let traktement.

Tilmelding via Mobilepay 75621 – Du skriver bare dit navn på indbetalingen

 

 

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag tilbud og invitationer fra Indlægsklinikken Sport & Ortopædi