Træn med Glæde af nette B. Jensen

Foredrag – Træn med glæde – sådan finder og fastholder du motivationen til at træne

Træn med glæde – sådan finder og fastholder du motivationen til at træne

– af Mette Birk Jensen, forfatter til ny bog om træningsmotivation

Vi ved det godt. Motion er godt for os. Men trods de åbenlyse gevinster der er ved at træne, kæmper vi alle ind imellem med motivationen. Særligt her om vinteren, kan det være svært at komme ud af døren, når det er koldt og gråt, og sofaen lokker. Samtidig er det nu, hvor vi virkelig skal holde fast i den gode form og de sunde rutiner!

Savner du viden, inspiration og konkrete redskaber til, hvordan du finder og fastholder motivationen til at træne, så mød op onsdag d. 2. februar kl. 18.00 til et interessant og levende foredrag af Mette Birk Jensen. Mette er, udover at være personlig træner, forfatter til flere bøger om træning og har bl.a. også udgivet bogen ”Ultrakvinderne – om seje kvinder og ekstreme løb”.

Med udgangspunkt i motivationsforskningen og i de almindelige mennesker, som hun møder i sin hverdag, og som vi alle kan relatere til, fortæller hun i sit foredrag om, hvad det er, der driver os. Og hvad der spænder ben for os, så det ind imellem er så svært at tage sig sammen til at træne.

Foredraget vil give dig inspiration til at gøre træningen til en integreret del af dit liv. Noget du bare gør, ligesom du gør så meget andet. Eller, endnu bedre, noget du gør, fordi du kan lide det og ikke kan forestille dig et liv uden.

Det vil i forbindelse med arrangementet være muligt at købe bogen ”Træn med glæde”.

Tilmelding, tid og sted

Foredrag foregår hos Indlægsklinikken, Vesterbrogade 94, Onsdag den 30. marts fra kl 18 til kl 19.30

Du tilmelder dig ved indbetaling af kr 100 til Mobilepay nummer 54 24 38. (Indlægsklinikken), du skriver Mette i kommentarfeltet.

Der vil i forbindelse med arrangementet blive sat lidt snacks, kiks, frugt og drikkevarer frem til dig som kommer direkte fra arbejde eller træning.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag tilbud og invitationer fra Indlægsklinikken Sport & Ortopædi