Han løb fra Sydfrankrig til Roskilde – Foredrag med ultraløber Henrik E. Andersen. Hvordan gennemfører man og forbereder, hvorfor sætter man sig sådan et mål – og hvordan er det at gennemføre?

 

Sommeren 2022 gennemførte Henrik E. Andersen på en løbetur fra Sydvest Frankrig til Roskilde. Fornuftstridigt vil nogen sige, men der lå lange og velforberedte overvejelser bag 🙂

 

Uden særlige forudsætninger, og uden at vide meget om hvad han kastede sig ud i, kæmpede han sig gennem både hedebølge og sygdom inden Roskilde blev nået efter en måneds løb.

En noget anderledes bedrift på ca 1500 km tilbagelagt på ca 30 dage. En velgennemført tur som siden har givet plads til refleksion – Nogen gange er de største udfordringer det man ikke helt forventer. Nogen gange er de største udfordringer, det man ikke helt forventer.

Henrik fortæller om den lange løbeturs højdepunkter og de store udfordringer, der blev en del af turen. Han fortæller om de vigtigste erfaringer fra løbet, om tiden efter hjemkomsten. Herudover løftes sløret for det næste store løbeprojekt, der planlægges til sommeren 2024.

 

Kom til foredrag tirsdag den 8. november kl 18 – 19.30

Tilmelding nødvendig – begrænsede pladser.

Du sender en mobilepay på kr. 75 hvor du skriver dit navn og dit telefonnummer mobil pay 54 24 38. (Indlægsklinikken).

 

Lidt om Henrik E. Andersen 

Henrik fyldte 56 år på turen hjem fra Frankrig. Han er gift med Mona, har to store børn, der er flyttet hjemmefra og bosiddende i Roskilde. Han er aktiv i den lokale løbeklub IK Hellas og har løbet i 35 år. Indtil for 3 år siden havde han gennemført 15 maraton løb, men troede egentlig at han var blevet for gammel til at løbe så langt. Det viste sig dog, at han bare var blevet for doven. Da Corona ramte fik han mere tid til at løbe og i takt med at formen steg og vægten gik ned løb han længere og længere. Han opdagede et skjult talent for ultraløb og valgte den ultimative udfordring i et tæt samspil med sin træner, Jesper Kenn Olsen.  I sit civile liv er Henrik uddannet erhvervspsykolog og har i mere end 20 år arbejdet med leder- og teamudvikling, hvilket også har givet ham god inspiration til den lange løbetur.

 

Lidt billeder fra turen

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag tilbud og invitationer fra Indlægsklinikken Sport & Ortopædi