Hos Indlægsklinikken er dine fødder i sikre hænder – Erfaring tilsat godt håndværk

Hos Indlægsklinikken er dine fødder i sikre hænder – Derfor skal du vælge Indlægsklinikken, når det kommer til udfordringer med dine fødder.

Hos Indlægsklinikken er vi specialister i fødder. Vi er uddannede ortopædskomagere, og vi har været beskæftiget med fødder, indlæg og sko tilsammen i næsten 50 år. Vi er ikke længere studerende, vi er ikke nyuddannede, men læner os op af mange års praktisk erfaring.

Vi foretager hver dag 10-20 fodanalyser, det gør, at vi hver måned ser 100-vis af fødder. Ikke to fødder er ens men vi kan stille en diagnose, når vi ser en udfordring, og vi kan oftest finde en passende løsning.

Vores løsning er baseret på en grundig analyse og samtale med klienten tilsat et godt håndværk på vores værksted.

Vi hjælper hver dag unge som gamle. Vi hjælper motionister til at kunne gennemføre deres aktiviteter, og vi hjælper elite udøvere på internationalt niveau til lige at kunne præstere en kende bedre – der hvor små marginaler gør en forskel. Alle har vi det til fælles, at vi har fødder, der bruges dagligt – og det skal bare fungere.

Erfaring tilsat godt håndarbejde giver holdbare løsninger. Derfor tør vi sige, at dine fødder er i sikre hænder hos Indlægsklinikken.

Har du udfordringer med fødderne så få en uforpligtende snak med os. Eller bestil tid til en fodanalyse.

 

Hos Indlægsklinikken bliver fodanalyserne udført af erfarne uddannede ortopædskomagere. Få en snak med os.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag tilbud og invitationer fra Indlægsklinikken Sport & Ortopædi