Indlægsklinikken deltog i nominering af årets Børsen Gazelle – Det er vi ret stolte af for det handler om, at folk værdsætter det, som vi laver

Indlægsklinikken deltog torsdag den 9. december i uddelingen af årets Gazelle pris – Vi var selv nomineret, og det er vi ret stolte af.

Børsen nominerer hvert år en række virksomheder flere tusinde faktisk som alle har det til fælles, at de har eksisteret i mindst fire regnskabsår, og de skal kunne fremvise en vækst over fire år på mindst 100 % og det primære resultat skal være positivt – virksomheden skal tjene penge.

Vi er stolte af vores pris – det er udtryk for en stor anerkendelse

Hos Indlægsklinikken er vi ret stolte af denne nominering. Det er ikke noget vi går og tænker på til daglig, men der ligger en stor anerkendelse i dette. Nomineringen handler om, at folk, kunder og brugere værdsætter det som vi laver. Hvis folk ikke brød sig om vores produkt og vores service, ville vi ikke kunne fremvise vækst og indtjening – En Gazelle nominering skabes på ryggen af en række tilfredse kunder – Det er vi ret stolte af at have lykkedes med.

 

En Gazelle nominering skabes på ryggen af en række tilfredse kunder – Det er vi ret stolte af at have lykkedes med“.

Vores mantra at gøre en forskel hos så mange som mulig

Hos Indlægsklinikken arbejder vi for at gøre en forskel hos vores kunder. Enhver som besøger vores klinik skal føle, at have fået noget med hjem. Nogen gange er det blot en samtale, et godt råd eller det kan være første skridt til at lave et individuelt tilpasset indlæg. Vi ønsker hos Indlægsklinikken at gøre en forskel for alle og heri ligger vores indbyggede ambition, og det er det, som driver os i vores hverdag. Det lykkedes ikke for alle men det lykkedes hos mange.

Denne aften blev der holdt nogle inspirerende taler som alle efterlod stof til eftertanke. En gazelle er kendetegnet ved at produktet eller virksomheden skal bygge på en begejstring. Virksomheden skal have et ”Purpose” et højere formål end blot at tjene penge levere ydelser, så skal Gazellen være kundeorienteret og den skal være agil eller forandringsklar.

Dette er fire prædikater som rammer ind, hvad Indlægsklinikken står for. Hos Indlægsklinikken har vi en faglig og dyb indsigt i fødder. Vi er specialister i fødder, ikke desto mindre har vi fortsat en faglig nysgerrighed i at lære mere og blive endnu bedre til at gøre det vi gør – Dette er vores daglige brændstof, energi der får os til at åbne butikken hver dag.

Vi har et purpose. Det vidste vi ikke helt før det blev italesat denne aften. Indlægsklinikken er, at folk skal have et bedre velvære. Indlægsklinikken arbejder for at man står eller går bedre, at smerter fjernes eller lindres, at flest mulig kan få det, som kan kaldes et normalt liv med få eller ingen smerter. På den måde tilfører Indlægsklinikken noget som folk værdsætter.

Hos Indlægsklinikken er vi kundeorienteret, som er den 3. præmis. Vi tager bogstavelig talt folks fødder i vores hænder, og giver en individuel behandling. Det handler om dig og ikke to fødder er ens.

 

Vi tager bogstavelig talt folks fødder i vores hænder, og giver en individuel behandling

 

Sidst og ikke mindst skal du være forandringsparat. Du skal kunne omstille din virksomhed, følge en trend, du skal kunne udvikle dit produkt til det bedre.

I morgen er der heldigvis en ny dag, og gazeller fortsætter sin virke og sin vækst på savannen

Indlægsklinikken leverer på disse parametre. Denne aften blev der sat ord og begreber på vores arbejde service og viden. I dagligdagen ligger dette som en del af vores DNA, vi arbejder for at folk skal få bedre førlighed, vi ønsker at gøre en forskel for alle. Det er vores ambitionsniveau. Enkelt at formulere sværere at udføre. Men vi gør det og vi gør det også efter vores nominering til Gazelle.

 

Har du udfordringer med dine fødder så få en dialog med os – vi er specialister i fødder og fodtøj.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag tilbud og invitationer fra Indlægsklinikken Sport & Ortopædi