Indlægsklinikken søger serviceminded personale

Indlægsklinikken søger personale der kan hjælpe og rådgive

Vi søger 1-2 rådgivere eller ekspedienter, der kan hjælpe vores klienter, når de henvender sig til os. Du er den første person, som vores kunder møder. Vi flytter fra 1. juni til nye og større lokaler, hvor vi også udvider vores aktivitetsområde.

Vi søger en person som kan indgå i et team af rådgivere i vores nye kommende behandlingscenter. Vi har travlt, og du skal være med til at udføre alt det, som vi ikke selv kan nå mellem vores klienter.

Lidt om dig

Vi forestiller os at du er studerende eller netop er blevet færdig med dine studier. Du er som person nysgerrig vil gerne lære mere. Måske ved du allerede noget om fødder og skotøj og ellers står vi for oplæring. En del af vores kunder er sportsfolk så hvis du selv er sports mand/kvinde vil det være en fordel.

Du kommer til at indgå i et team, hvor vi sammen skal udfylde butikkens vagtplan. Du skal forvente at arbejde 10-15 timer om ugen. Dine arbejdstider vil måske være skiftende fra uge til uge og vil følge klinikken åbningstider, som er mandag-fredag kl 10-18 og lørdag kl 10-14.

Ny funktion / Ny stilling

Der er tale om en ny funktion i vores klinik, så stillingen kan udvikle sig i alle retninger for den rette kandidat.

Tiltrædelse juni måned eller efter aftale

Send os en kortfattet ansøgning med dit CV. info@i-klinikken.dk

For mere information om stillingen kontakt Jørn Andersen 2616 2525

Vi indkalder til samtaler løbende.

om Indlægsklinikken

Hos indlægsklinikken er vi eksperter i fødder, i sko og i indlæg. Vi laver hvert år 1000-vis af indlæg, som hjælper folk til en bedre hverdag. Vi er dygtige til vores håndværk, og vi har mange kunder som har benyttet os i mange år. Indlægsklinikken flytter nu til nye og større lokaler, og i den forbindelse har vi brug for personer, der kan passe og optimere vores butik af fodtøj oa, tage i mod kunder og opdatere vores bookinger og reservationer.

Indlægsklinikken Vesterbrogade
Hos Indlægsklinikken er vi eksperter i fødder – forudsætningen for godt håndværk er godt fodarbejde.

 

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag tilbud og invitationer fra Indlægsklinikken Sport & Ortopædi