Indlægsklinikken kåret som Gazelle 2021

Indlægsklinikken Sport & Ortopædi kåret som Gazelle 2021

Gazelle 2021 stabilitet og vækst gennem 4 år

Det er med både glæde og stolthed at vi kan fortælle at vi er kåret som Børsen Gazelle Virksomhed 2021. Hvert år kårer Børsen en række virksomheder baseret på virksomhedernes performance set over fire år. Forudsætningen for at blive kåret som Gazelle virksomhed sker på baggrund af at virksomheden gennem fire år skal have præsteret en årlig fremgang på 20 % ,  hvert år har virksomheden skulle præstere et overskud.

Gazelle virksomhed med glæde og stolthed

Vi er stolte af denne nominering  – Nomineringen  er resultatet af målrettet og vedvarende  hårdt arbejde, hvor vi startede vores virksomhed næsten ud af ingenting, vi havde kun os selv og vores gode håndværk. Vi har gennem gode kundeoplevelser været i stand til at udvide antallet af klienter  og den ene gode kundeoplevelse, har skabt den næste. Vores vækst er vokset ud afvores kunders tilfredshed.

Ikke to fødder er ens og en fortsat grundig tilgang individuel  til enhver klient

Vi er fortsat meget ydmyg i vores tilgang til kunder og klienter. Ikke to fødder er ens og hver klient kræver individuel og personlig tilgang. Vi tager os tid til at give den rette rådgivning. Dette sammensat med et godt håndværk er forklaringen til, at Indlægsklinikken Sport & Ortopædi i dag kan kalde sig Gazelle Virksomhed.

At være Gazelle virksomhed både glæder og forpligter – Vi vil fortsætte vores grundige individuelle tilgang til vores klienter. For klienter har skabt det som vi har opnået.

Vi gør hver dag en forskel for mange

Indlægsklinikken hjælper til daglig folk med følsomme fødder eller folk udfordringer med fødderne. Vi har hver dag mange mennesker, der besøger vores klinik – vi kan hjælpe de fleste. Nogen bliver helt smerte- og skadesfri andre opnår lindring – alle får en forklaring og en vurdering på deres sag.

Dine fødder skal bære dig hele livet.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag tilbud og invitationer fra Indlægsklinikken Sport & Ortopædi