;

Infomation om FODindlæg

fodindlæg, mere viden om indlæg, information om indlæg, hvad er indlæg, hvem kan bruge indlæg, skoindlæg, indlæg, indlæg til sko, indlæg i sportssko, fodsmerter, smerter i fødderne, smerter i forfod, svangsene, nedsunken forfod, knyster, skæv storetå, platfod, specielle indlæg, støbte indlæg

Information om problemer som fodindlæg kan afhjælpe

Mange mennesker oplever smerter i fødder, ben, hofter og knæ som et stigende problem. Årsagerne til dette kan være mange, men den forkerte fodstilling kan være et symptom eller en årsag til smerterne. Det er derfor vigtigt, at hvis du oplever varige smerter eller ømhed i fødder, ben, hofter eller knæ, at du kontakter din læge. Din læge vil typisk henvise dig til speciallæge, som vil stille diagnosen med henblik på udredning.

Hvis lægen mener der behov for et fodindlæg, har du mulighed for at opnå tilskud til dine fodindlæg. Husk, at der er frit valg af udbyder af fodindlæg. Det vil sige, at selvom din læge har skrevet en henvisning til en bestemt ortopædiskomager eller bandagist, behøver du ikke, at benytte denne. Så vi kan sagtens hjælpe dig med dine indlæg.

Læs mere om vores indlæg

Du behøver naturligvis ikke at få til lægen for at få et fodindlæg, hvis du for eksempel blot har ømme fødder eller hurtigt bliver træt i fødderne, eller har brug for ekstra støtte i dine sko, kan Indlægsklinikken også hjælpe dig med fodindlæg. Du behøver således ikke en henvisning for at få lavet et fodindlæg, men uden henvisning kan du dog heller ikke få støtte til fodindlægget.

Lidelser i fødderne kan skyldes sygdomme som diabetes, lammelser og forskellige former for gigt. Andre årsager til smerter i fødderne kan være overbelastning af forskellige former. Alt sammen noget der være med til, at du får skader eller udvikler deformiteter. Her kan fodindlæg måske være en del af behandlingen, således at du kan bevæge dig frit igen.

Fødderne er en meget vigtig del af din krop. Dine fødder bærer dagligt hele din kropsvægt og er derfor af meget stor betydning, når det kommer til dit velbefindende. Det er derfor vigtigt at være opmærksom på dine fødders helbred. Vi har nedenfor skrevet nogle eksempler på fodlidelser, hvor fodindlæg kan afhjælpe lidelsen. Skulle du ønske at vide mere er du mere end velkommen til at kontakte os.

Kontakt os

Læs mere om nedsunken forfod

Læs mere om betændelse på svangsenen

Læs mere om platfod 

Læs mere om hælspore

Læs mere om skæv storetå

Læs mere om knyster

Læs mere om smerter i forfoden

Læs mere om smerter i fødderne

Læs mere om ømme fødder