Kristian Kræmer prof Badmintonspiller

Kristian Kræmer 21 årig badminton spiller på vej mod OL i 2028

Kristian Kræmer 21 årig badminton spiller på vej mod OL i 2028. Vejen hertil går gennem en stor træningsindsats – medaljer vindes i den daglige træning.
Kristian Kræmer prof Badmintonspiller
Kristian Kræmer prof . badmintonspiller
For mig hvor det er vigtigt at passe på sin krop, er det helt naturligt, at indlæg er en af de parametre, der er med til at optimere min træning og forberedelse Kristian Kræmer et fuldtids badminton spiller. Spiller i Gentofte og er en del af Peter Gade akademi. Kristian tilhører den absolutte elite i Danmark og dermed internationalt. Kristian spiller double og mix double. Træning foregår 2 gange dagligt – og den effektive træningsmængde er ifølge Kristian Kræmer ca 20 timer ugentligt. Med en ugentlig træningsmængde på 20 timer handler det ikke bare om at optimere på de små parametre her og nu. Det handler om at kunne spille i dag, og om mange år. Det handler om at passe på kroppen, at træning og kampe kan foregå på så skånsom en måde, så belastningsskader undgås, her ser Kristian individuelt tilpassede indlæg som værende en del af den store pakke.
Kristian Kræmer
Koncentration og fokus – forskellen ligger i detaljen – der optimeres på alle parametre

Det startede med noget skinnebensbetændelse

Kristian fortæller, at da han startede med at bruge indlæg, var det på grund af noget skinnebensbetændelse. Siden har indlæg i forbindelse med træning og kamp været et fast element, og dermed er det helt naturligt nu, at uanset skovalg, så skal der et par tilpassede indlæg i. Kristian Kræmer har brugt indlæg i 5-6 år, og kom til Indlægsklinikken for et års tid siden på henvisning og anbefaling. Med gode sko kommer du langt med individuelt tilpassede indlæg kommer du længere. Hvis du vil læse mere om fodscanning og analyse

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag tilbud og invitationer fra Indlægsklinikken Sport & Ortopædi