Nye skoindlæg afventer nye ejere – Vi arbejder for velfungerende fødder

Hos Indlægsklinikken Sport & Ortopædi er dine fødder i gode hænder.

Hvert et skoindlæg, som du ser på billedet er udtryk for et stykke håndværk skabt af hænder til brug for fødder. Sko indlæggene afventer nu deres nye ejer. Forud er gået en grundig fodanalyse, der sikrer, at det enkelte indlæg passer præcist til fødderne hos sin nye ejer. Det gælder hvad enten folk har store eller små udfordringer med deres fødder.

Vores daglige travlhed holder os til ilden

Hver eneste dag laver vi et tocifret antal fodanalyser, vi udleverer hver dag skoindlæg til kunder, som på den ene eller den anden måde oplever at have udfordringer med fødderne eller ubalancer.

Vi gør os umage, vi er opmærksomme på selv små detaljer

I hvert eneste tilfælde gør vi os umage. Vi analyserer, vi måler, og vi lytter. For det er ikke alt der kan måles og justeres – den som har fødderne ved bedst, hvor de trykker eller har ondt. Vi gør os umage, vi er opmærksomme selv på små detaljer, for forskellen ligger ofte i detaljen.

Vi gør vores bedste i enhver situation. Vi træner hver dag på ikke bare at gøre det godt, men på hele tiden at kunne gøre det endnu bedre.

Der er ikke to fødder der er ens – hver person med sin udfordring

Der er ikke mange udfordringer vi ikke har mødt, men vi går hver gang ydmygt til værks. For ikke to fødder er ens, vi har travlt på en god måde. Det er din sikkerhed for, at vi holder os skarpe.

Vi tager også gerne en dialog med dig omkring fodtøj. Det hele skal fungere sammen.

Hos Indlægsklinikken Sport & Ortopædi er dine fødder i gode hænder.

Kontakt os for fodanalyse så vi også kan gøre en forskel for dig.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag tilbud og invitationer fra Indlægsklinikken Sport & Ortopædi