Nyt er ikke altid bedre – Men det er det i dette tilfælde

Du kommer forbløffende langt med godt fodtøj.

Vi har hos Indlægsklinikken haft lejlighed til at teste den nye model fra Saucony Ride 15.

Vi har været meget tilfredse med Saucony Ride 14 dens forgænger, som har fungeret godt for mange af vores kunder både som løbesko og som sneakers og ikke mindst går den godt sammen med tilpassede indlæg, hvis du har brug for det.

Den nye Ride 15 fåes som den forgænger også i en bredere version, noget som vi har oplevet har været efterspurgt hos mange. Vi har jo ikke alle samme fødder 🙂

Testet på vores tirsdagsløbehold

Ride 15 er en meget behagelig oplevelse. Skoen blev testet på en af vores tirsdags løbeture Vesterbro City Trail.

Ride 14 var god, men Ride 15 oplevede jeg som testløber, som værende bedre. Uden at gå i detaljer med mellemsålen materiale, så oplevedes en markant bedre bounch og en skånsom afvikling af løbet.

Ride 15 griber godt fat om hælen, og styrer på den måde bedre fodens rotation i skoen. Det gælder både når du løber med skoen eller anvender den som fritidssko. Skoen er lavet i en hel mesh uden forstyrrende syninger og overgange.

Sålens form kan være afgørende for din bevægelse

Den nye Ride 15 er i sin sål form lidt mere fodformet, og følger fodens naturlige linier. Det kan i nogen sammenhænge opleves som en fordel og forbedring.

Det som er godt for din nabo er ikke nødvendigvis godt for dig

En ting er, hvad vores test person siger et andet er, hvad andre måtte opleve. Men det er værd at kigge på denne sko, så kan du vurdere, hvad du synes. For husk det som fungerer godt for mig, fungerer ikke nødvendigvis godt for dig. Det kan bare været et godt sted at tale ud fra.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag tilbud og invitationer fra Indlægsklinikken Sport & Ortopædi