Om Indlægsklinikken

Afspil video

Vi er de bedste

Vi er en ortopædiskomager i København. I klinikken hjælper vi alle, der har smerter i fødderne med skoindlæg, der kan afhjælpe problemerne.

Vi laver specialdesignede skoindlæg, der kan afhjælpe f.eks. platfod, nedsunken forfod og hælspore. Indlægssålerne bliver lavet efter vi har foretaget en 3D-scanning af dine fødder. Kom ind i vores klinik på Vesterbro og få lavet ortopædiske fodindlæg.

Tilsammen har vi 46 års erfaring. Vi bestræber os altid på at være de bedste – og vi er de bedste! Vi laver ikke andet, og er passionerede omkring vores arbejde. Det har også været med til at give os så meget erfaring.

Vores fornemste opgave er at få alle kunder 100% i mål.

Hvorfor vælge os?

Vi tilbyder en unik kundeoplevelse og kundeservice. Alle skal gå herfra med et smil, og tage de næste skridt ud af butikken til en bedre hverdag.

Hos os får du den bedste oplevelse. Du får personlig betjening med en faglig forklaring og grundig rådgivning.

Alt bliver lavet her i klinikken. Det vil sige at ingenting bliver lavet i udlandet, og det er os selv der producerer indlæggene. Det giver et bedre slutresultat og en meget kort leveringstid, så du hurtigt kan slippe af med dine smerter i fødderne.

Et indlæg hos Indlægsklinikken

Som vores navn måske antyder, er vi eksperter i fodindlæg. Hos os er indlæg ikke en metervare, men derimod et godt stykke arbejde lavet af gode materialer. Vi lægger alt, hvad vi har i fodindlæggene, så de bliver helt perfekte. Hos Indlægsklinikken er alle indlæg unikke. Vi tager udgangspunkt i dine fødder og dine problemer. Du får altså ikke en one-size-fits-all-model hos Indlægsklinikken. Vores indlæg er baseret på en fodanalyse, som er en 3D-scanning af din fod kombineret med en konsultation. Scanningen kan hjælpe os til at råde og vejlede dig til det helt rigtige fodindlæg baseret på din fodtype.

Indledende samtale

Når du kommer første gang i vores klinik i København får du en indledende samtale. Vi tager en snak om dig og dit behov for skoindlæg. – skal indlægget for eksempel hjælpe med en korrekt fodstilling, støtte fødderne ved en lang arbejdsdag eller skal det aflaste fødderne under motion? 

Det er også vigtigt at lokalisere, hvor smerterne er værst i foden. Er det eksempelvis i hælen, forfoden, svangen, tæerne?

Når vi har taget en snak om dine fødder og dit behov, laver vi en fodanalyse, så vores ortopædiskomager kan lave dine helt unikke indlæg – lige til at lægge i skoen. 

Bestil tid online til en samtale og fodanalyse hos Indlægsklinikken på Vesterbro og slip for smerter i fødderne. 

Et team med erfaring

Flemming Sørensen

Flemming er uddannet ortopædiskomager med topkarakter og sølvmedalje. Flemming har været selvstændig med speciale i indlæg i 13 år. Noget af det vigtigste for Flemming er at gøre folk glade og hjælpe dem til en bedre tilværelse ved at finde de helt rigtige skoindlæg, så folk kan slippe for daglige smerter. Han hjælper folk med sin faglige kompetence.

David Doose Schmidt

David er uddannet ortopædiskomager med topkarakter og sølvmedalje. Som indlægsspecialist og med 7 års uddannelse inden for skomageri og ortopædi, får du en ortopædiskomager, der kan give dig den bedste rådgivning.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag tilbud og invitationer fra Indlægsklinikken Sport & Ortopædi