Om Indlægsklinikken

Afspil video

Vi er de bedste

Tilsammen har vi 46 års erfaring. Vi bestræber os altid på at være de bedste – og vi er de bedste! Vi laver ikke andet, og er passionerede omkring vores arbejde. Det har også været med til at give os så meget erfaring.

Vores fornemste opgave er at få alle kunder 100% i mål.

Hvorfor vælge os?

Vi tilbyder en unik kundeoplevelse og kundeservice. Alle skal gå herfra med et smil, og tage de næste skridt ud af butikken til en bedre hverdag.

Hos os får du den bedste oplevelse. Du får personlig betjening med en faglig forklaring og grundig rådgivning.

Alt bliver lavet her i klinikken. Det vil sige at ingenting bliver lavet i udlandet, og det er os selv der producerer indlæggene. Det giver et bedre slutresultat og en meget kort leveringstid, så du hurtigt kan slippe af med dine smerter i fødderne.

Et team med erfaring

Flemming Sørensen

Flemming er uddannet ortopædiskomager med topkarakter og sølvmedalje. Flemming har været selvstændig med speciale i indlæg i 13 år.

Noget af det vigtigste for Flemming er at gøre folk glade og hjælpe dem til en bedre tilværelse ved at finde de helt rigtige skoindlæg, så folk kan slippe for daglige smerter.

Han hjælper folk med sin faglige kompetence.

David Doose Schmidt

David er uddannet ortopædiskomager med topkarakter og sølvmedalje.

Som indlægsspecialist og med 7 års uddannelse inden for skomageri og ortopædi, får du en ortopædiskomager, der kan give dig den bedste rådgivning.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag tilbud og invitationer fra Indlægsklinikken Sport & Ortopædi