Typer af indlæg

Ligesom du formentlig har forskellige stykker tøj på til forskellige situationer som arbejde eller sport, er det også vigtigt at have de helt rigtige skoindlæg til den helt rigtige lejlighed. Det kunne for eksempel være, at du med fordel kan bruge vores specialfremstillede indlæg, når du dyrker sport, hvis du står eller går meget på dit arbejde, eller hvis du har smerter eller betændelse i fødderne. Typen af indlæg du har behov for varierer også alt efter, hvorfor du har behov for et skoindlæg. Du har for eksempel brug for en type indlæg, hvis du har nedsunken forfod men en anden type indlæg, hvis du har platfod. Derfor vil vi naturligvis altid anbefale et individuelt tilpasset skoindlæg, som dem du får her i Indlægsklinikken.

Individuelt tilpassede skoindlæg

Mennesker er forskellige og det gælder selvfølgelig også vores fødder. Så hvis du har problemer såsom smerter i fødderne, er det vigtigt, at du får individuelt tilpassede skoindlæg, så du kan få den optimale behandling og oplevelse af skoindlægget. Hos os får du derfor ikke et massefremstillet produkt eller one-size-fits-all-modellen. Vi lytter til dine behov og udfordringer og designer vores skoindlæg, så det passer til netop dig. På den måde bliver komforten af indlægget og brugen af indlægget helt optimal. Det er særligt relevant med individuelt tilpassede skoindlæg, når indlæggene indgår som en del af en behandling til for eksempel nedsunken forfod eller betændelse i svangsenen. Her skal indlæggets pasform være optimal, sådan at dine symptomer mildnes eller helt forsvinder. I værste fald kan dårligt fodtøj og dårligt lavede indlæg være med til at forværre symptomerne. Vores fokus er derfor at skabe de helt rigtige skoindlæg til dig. Du kan derfor trygt lægge dine fødder i vores hænder.

Vi har også komfortsko

Oftest kan et godt designet indlæg være lige det, som dine fødder har brug for. Det kunne for eksempel være ved nedsunken forfod eller betændelse i svangsenen. Dog er det helt rigtige fodtøj også et vigtigt redskab for at give dine fødder den ro, affjedring og støtte, som de har behov for i dagligdagen. Det ønsker vi selvfølgelig også at have fokus på her i Indlægsklinikken. Derfor tilbyder vi udover skoindlæg også komfortsko, så dine fødder fortsat kan have det behageligt. Kom forbi klinikken for at høre om vores udvalg af komfortsko, som passer lige netop dig eller læs meget mere om vores produkter her på siden.

Læs mere om vores produkter her

Skoindlæg, der bliver lavet på baggrund af af en 3D-scanning af din fod. Indlæggene er tilpasset til dig og dine fødder. Indlæggene kan passe i alle sko.

Støbte skoindlæg

Støbe skoindlæg er ligesom 3D-skoindlæg unikt tilpasset dine fødder. Forskellen er måden, hvorpå indlæggene bliver fremstillet. Støbte skoindlæg bliver lavet ud fra et støbt aftryk af din fod.

Komfortsko

Hos Indlægsklinikken giver vi gerne råd og vejledning om, hvilke sko, der er optimale til dine fødder. Du finder et udvalg af sko, der egner sig godt til stabilisering, afvikling og fejlstillinger i fødderne.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag tilbud og invitationer fra Indlægsklinikken Sport & Ortopædi