;

FODANALYSE

Hos Indlægsklinikken kan du få en fodanalyse. En fodanalyse er en måling af fodens måde at bevæge sig på. Har du har du smerter i foden, så kom ned til indlægsklinikken og få en fodanalyse.

Hvad er en fodanalyse?

En fodanalyse er en analyse af fodens fysik og fodens bevægemønstre. Når vi hos Indlægsklinikken udfører fodanalyser, består den af en ortopædisk konsultation og en 3D Scanning.

Vi vil gennemgå fødderne ved ortopædiskkonsultation, hvor vi ser, hvordan fødderne ser ud rent fysisk, hvordan er knogle- og ledstrukturen? Er der synlige områder, der er udsatte i forhold til tryk? Eller er der andre forhold, som påvirker fodens funktionsevne? Vi laver bevægelsesanalyse, hvor vi ser på, hvordan foden bevæger sig gennem afviklingen. Dernæst foretager vi en 3D scanning af foden. På den måde får vi et komplet indblik i føddernes samlede struktur og bevægeevne. Har du eventuelle smerter eller skavanker, vil vi med vores fodanalyse kunne yde dig en professionel vejledning til den rette løsning.

Hvorfor laver man en analyse af foden?

Mange mennesker døjer med smerter i fødderne – dette kan skyldes mange forskellige ting.  Mange gange er valget af sko ofte et af problemerne. Det kan være at dine sko er for smalle, og derved ikke giver nok plads til fødderne. Andre ting, som vi oftest ser, er skoene giver en for belastende fodstilling. Dette ses mange gange ved meget højhælede sko. Men nogle gange skyldes det også, at du lider af nedsunket forfod, skæv storetå, knyster, betændelse på svangsene, hælspore eller platfod. Disse årsager til smerter kan afhjælpes med skoindlæg, fodøvelser samt det rigtige fodtøj. Du kan læse mere om årsagerne til smerter i foden her:

Nedsunket forfod

Skæv storetå

Knyster

Betændelse på svangsene

Hælspore

Platfod

 

Få en fodanalyse hos indlægsklinikken

Hos Indlægsklinikken tilbyder vi at lave en ortopædiske fodanalyse. Du kan booke en tid via vores online bookingsystem ved trykke på knappen neden for

BOOK TID TIL EN KONSULTATION

 

Alternativt kan du ringe ned til klinikken og bestille en tid på nummer: 27 82 83 26

Har du spørgsmål er du mere end velkommen til, at skrive til kontakt@i-klinikken.dk

En fodanalyse hos indlægsklinikken består af en ortopædisk konsultation og en 3D Scanning og tager cirka en halv time. Men så kan vi og tilbyde professionel vejledning til den rigtige løsning.

Fakta om en fodanalyse hos Indlægsklinikken

Her kan du få et hurtigt overblik over, hvad en fodanalyse hos Indlægsklinikken indebærer:

  • En fodanalyse er en kombination af en ortopædisk konsultation og en 3D scanning af foden.
  • Scanningen af foden giver os et komplet overblik over dine fødder og behovet for indlæg. Sådan sikrer vi os, at du får det helt rette indlæg.
  • Det er ganske uforpligtigende at få lavet en analyse af foden hos Indlægsklinikken.