;

Fodindlæg

 

smerter i fødderne eller ømme fødder. Hos Indlægsklinikken laver vi unikt tilpassede indlæg.

 

Et fodindlæg er et indlæg, du placerer i din sko, hvis du eksempelvis har smerter i fødderne eller ømme fødder. Hos Indlægsklinikken laver vi unikt tilpassede indlæg.

Hvem kan bruge et fodindlæg?

Der er ingen grænser for, hvem der kan bruge et fodindlæg, men nogle vil selvfølgelig få mere glæde af det end andre. Et skoindlæg kan bruges i alle typer af sko lige fra skistøvlerne, til stiletterne og til håndboldskoene. Det eneste krav er, at fodindlægget kan være i skoen. Ofte vil der være nogle situationer, hvor du har behov for at bruge et indlæg. Det kan for eksempel være ved løbetræning på hårdt underlag hvor fødderne, hofterne og knæene bliver meget belastede, eller hvis du har hårdt fysisk arbejde, hvor du går meget.

Et fodindlæg kan bruges til at aflaste foden og sikre den rigtige position i skoen, sådan at du ikke forværrer eventuelle skader. Og så kan et indlæg naturligvis også bruges til at lindre eller helt afhjælpe, hvis du har smerter i fødderne eller ømme fødder.

Fodindlæg kan med fordel benyttes mod:

Et indlæg hos Indlægsklinikken

Som vores navn måske antyder, er vi eksperter i fodindlæg. Hos os er indlæg ikke en metervare men derimod et godt stykke arbejde, lave af gode materialer. Vi lægger alt, hvad vi har i fodindlæggene, så de bliver helt perfekte. Hos Indlægsklinikken er alle indlæg unikke. Vi tager udgangspunkt i dine fødder og dine problemer. Du får altså ikke en one size fits all model hos Indlægsklinikken. Vores indlæg er baseret på en fodanlyse, som er en 3D scanning af din fod. Scanningen kan hjælpe os til at råde og vejlede dig til det helt rigtige fodindlæg baseret på din fodtype. Afhængig af dit behov og grunde til at få lavet fodinlæg, laver vi to forskellige typer af indlæg: individuelle indlæg og støbte indlæg. Begge typer indlæg er unikt tilpasset dig – forskellen ligger i, hvordan vi laver indlæggene. 

 LÆS OM VORES forskellige INDLÆG 

Fakta om fodindlæg

Her kan du få dig et hurtigt overblik over indlæg. Her er nemlig tre faktapunkter, som kan være relevante for dig, hvis du tænker på at få lavet et fodindlæg

  • Mange kan have gavn af et fodindlæg – især hvis du lider af smerter i fødderne eller ofte har ømme fødder. Det kan også gavne folk med blandt andet nedsunken forfod eller platfod.
  • Et indlæg kan bruges i alle typer af sko, så længe der er plads til indlægget i skoen.
  • Hos Indlægsklinikken laver vi unikt tilpassede fodindlæg til dig baseret på en fodanalyse.

Kontakt os gerne for mere information om fodindlæg, hvis du tror et indlæg kan være noget for dig. Vi tager altid gerne en uforpligtende snak om, hvad gavn og nytte et fodindlæg kan gøre. Du kan finde vores kontaktinformation her. Du kan også booke tid online i dag til en gratis fodanalyse. Det er hurtigt og nemt at booke en tid.

 BOOK TID TIL EN KONSULTATION