Indlæg

Indlæg til sko kan med fordel bruges, hvis man eksempelvis har problemer som platfod, hælspore eller vil korrigere fodens stilling i bl.a. skistøvler eller sportssko. Vælg et skoindlæg fra Indlægsklinikken.

Kan jeg bruge indlæg

Som udgangspunkt kan alle bruge indlæg i deres sko. Men hvilken type skoindlæg, du bør få, afhænger af behovet for indlæg. Du kan eksempelvis med fordel bruge et fodindlæg, hvis du ofte har trætte eller ømme fødder, hvis du har smerter i fødder, knæ og/eller hofte ved løb, eller hvis du har meget fysisk arbejde på hårdt underlag. Du kan også få skoindlæg, hvis du har brug for at forbedre fodstillingen i skoen. Det kan for eksempel være tilfældet ved hallux valgus (skæv storetå), hulfod eller platfod.

Du kan bruge indlæg i alle typer af sko lige fra skistøvler til håndbold- og løbesko, til pæne arbejdssko og sikkerhedssko. Det eneste krav til skoen er, at der skal være plads til indlægget.

Du kan også læse mere om skoindlæg i forbindelse med fodlidelser her:

Hvilke type skoindlæg findes der?

Hos Indlægsklinikken laver vi to typer skoindlæg: individuelle indlæg og støbte indlæg. Begge fodindlæg er individuelle forstået på den måde, at de er lavet helt og aldeles til dine fødder. Lige meget om du vælger et støbt skoindlæg eller et individuelt skoindlæg, kan du være sikker på ordentligt håndværk skabt til dine fødder. Forskellen på de to typer af skoindlæg er måden, de bliver fremstillet på. De individuelle skoindlæg bliver til på baggrund af en 3D-scanning, mens vores støbte skoindlæg laves ud fra en gipsstøbning – deraf navnet støbte indlæg.

Indlæggene kan laves i mange forskellige materialer alt efter behov.

Hvordan laves skoindlæg hos indlægsklinikken?

Vores skoindlæg hos Indlægsklinikken laves baseret på en fodanalyse. Fodanalysen er en kombination af en 3D-scanning og en ortopædisk konsultation. Til konsultationen taler vi om dig og dine fødders behov. Hvorfor vil du gerne have skoindlæg? Til hvilken type sko ønsker du indlæg?

Derudover giver vi også gerne råd og vejledning om valg af sko, hvis du har behov for det. Alle skoindlæg fra Indlægsklinikken er individuelle. Det betyder, at to indlæg aldrig er ens, fordi to fødder er aldrig ens. Det betyder også, at du kan være sikker på, at indlægget passer dig og korrigerer så meget som muligt. Et skoindlæg fra Indlægsklinikken bør lindre eller helt afhjælpe eventuelle smerter og ømme fødder samt sikre korrekt fodstilling i skoen. Indlægget hos Indlægsklinikken laves altid af vores dygtige og erfarne ortopædiskomagere, så dine fødder er altid i trygge hænder hos Indlægsklinikken.

Fakta om indlæg

Her kan du læse tre hurtige informationer og fordele ved fodindlæg fra Indlægsklinikken.

  • Alle vores indlæg er individuelle og skabt til dine fødder.
  • Indlæggene kan bruges i alle typer af sko, så længe der er plads til indlægget i skoen.
  • Fodindlæg kan afhjælpe eventuelle smerter i foden og korrigere fodens stilling i skoen.


Kontakt os gerne, hvis du vil vide mere om indlæg fra Indlægsklinikken – vi tager altid gerne en snak om dine fødder og behov for skoindlæg.

Du kan finde vores kontaktinformation her.

Du kan også booke tid online i dag til en fodanalyse. Det er hurtigt og nemt at booke en tid.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag tilbud og invitationer fra Indlægsklinikken Sport & Ortopædi