Skoindlæg

Skoindlæg fra Indlægsklinikken kan bruges af alle. Skoindlæg er for eksempel til dig med trætte eller ømme fødder, med skæv storetå eller nedsunken forfod. Vi laver specialdesignede indlæg unikt tilpasset dig.

Skoindlæg til alle

Et skoindlæg kan med fordel bruges, hvis man for eksempel har ømme fødder eller fødder, som tit bliver trætte. Et godt lavet indlæg giver støtte det helt rigtige sted og sørger for, at vægtfordelingen på foden er så optimal som mulig. Skoindlægget skal selvfølgelig give den rette komfort, sådan at eventuelle smerter eller gener i fødderne bliver så minimale som muligt.  

Du kan bruge skoindlæg i alle typer af sko, og det kan være, at du har behov for et indlæg i nogle typer af sko men ikke andre. Derfor laver vi indlæg, som kan passe i f.eks. dine arbejdssko, dine kondisko, dine håndboldsko eller dine skistøvler.

Skoindlæg hos Indlægsklinikken

Hos Indlægsklinikken er et skoindlæg ikke bare et indlæg – det er et håndværk. Vi ved, at ikke to fødder er ens – heller ikke dine egne to fødder. Derfor laver vi individuelt tilpassede indlæg til alle fødder. Det betyder, at der bliver taget godt hånd om dine fødder hos Indlægsklinikken. Når du kommer til første konsultation hos os, taler vi om dine fødder, og om hvorfor du ønsker et skoindlæg. Hos Indlægsklinikken laver vi to slags indlæg: støbte skoindlæg og individuelle indlæg. Begge er unikt lavet til dig – forskellen er blot, hvordan de bliver lavet.

Hvilken type indlæg du skal have afhænger af grunden til, at du skal have et indlæg. Nogle skal have et indlæg, som giver støtte og afhjælper smerter ved løb – det skal se ud på én måde. Andre skal have indlæg på grund af en skæv storetå – og det skal se ud på en anden måde. Hvilket skoindlæg, du skal bruge, afhænger altså helt og holdent af din fod.

Vi laver en analyse af din fod på vores 3D-scanner, som vi bruger til at lave dit unikke skoindlæg. Indlægget kan laves af mange forskellige materialer, som igen afhænger af, hvorfor det skal bruges, og i hvilke sko, indlægget skal bruges.

Hvis du har udfordringer med at finde det rette par sko, kan vi også hjælpe dig med et par gode råd her. Vi har komfortsko udstillet i forretningen, som du kan prøve, når du er her.

Fakta om fodindlæg

Her kan du finde hurtige fakta, hvis du vil have et kort overblik over skoindlæg.

  • Skoindlæg kan med fordel bruges af blandt andet personer med ømme fødder, med platfod, hælspore, skæv storetå eller nedsunken forfod.
  • Hos Indlægsklinikken laver vi unikke indlæg tilpasset dit behov.
  • Du kan bruge indlæg i alt fra skistøvler til arbejdssko.

Kontakt os gerne for mere information om fodindlæg, og hvad vi kan gøre for at hjælpe dine fødder. Vi står altid klar til en uforpligtende snak om fødder og indlæg. Du kan finde vores kontaktinformation her. Du kan også booke tid online i dag til en fodanalyse. Det er hurtigt og nemt at booke en tid.

 

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag tilbud og invitationer fra Indlægsklinikken Sport & Ortopædi