;

Støbte skoindlæg

Hos Indlægsklinikken kan du få støbte indlæg til for eksempel dine sportssko. Indlæggene er specialfremstillede og tilpasset netop dine fødder.

Hos Indlægsklinikken kan du få støbte indlæg til for eksempel dine sportssko. Indlæggene er specialfremstillede og tilpasset netop dine fødder.

Støbte fodindlæg til mange formål

Hos Indlægsklinikken kan du få støbte indlæg til mange formål. Du kan for eksempel bruge de støbte fodindlæg i dine løbesko, vandrestøvler, skistøvler, fodboldsko eller i de sko, du bruger i din dagligdag på jobbet og så videre.

Du kan sagtens bruge støbte indlæg, hvad end dit formål med indlæggene er. Individuelt udformede støbte indlæg kan nemlig bruges til både store og små problemer med fødderne. Oftest vil de støbte indlæg dog bruges ved mere komplicerede tilfælde. Her vil et støbt indlæg give foden den rette støtte og mindske smerter og ubehag ved gang eller løb. Og ideen med vores støbte fodindlæg er da netop, at de opfylder præcis de behov og krav, du har, sådan at indlæggene giver den optimale støtte, og samtidig afhjælper smerter i hofte, fødder og knæ.

Støbte fodindlæg – sådan foregår det

Fordi de støbte fodindlæg er unikke for netop din fødder, skal du have taget mål af dine fødder, inden vi går i gang med at støbe indlæggene. Processen er fra start til slut:

1) Du booker en tid enten telefonisk eller her på hjemmesiden 

2) Ved konsultationen bedes du medbringe de sko, som indlæggene skal bruges i. Hvis du endnu ikke har et sådanne par sko, bedes du tages et par sko med, som du er vant til at gå meget i. Det eneste krav er, at der skal kunne være plads til et indlæg i skoen.

3)Ved konsultationen taler vi blandt andet om formålet ved fodindlæggene, hvilke sko, du skal bruge indlæggene i, dine konkrete behov, og så tager vi selvfølgelig mål af dine fødder. Det gøres ved først at tage et aftryk af dine fødder.

4) Så går vi i gang med at lave dine indlæg. Det gør vi ved, at aftrykket først støbes ud, og vi laver en modellering af foden. Herefter formes indlægget over modellen. Indlæggende støbes og slibes til. Til sidst tilpasser vi fodindlægget til skoen.

5) At støbe og tilpasse indlæggene tager cirka 7-12 hverdage. Når de støbte fodindlæg er klar, giver vi dig besked med det samme.

6) Vi anbefaler, at du går i gang med at bruge indlæggene med det samme men kun i kort tid af gangen. På denne måde vil dine fødder vænne sig til indlæggende. Start måske med at bruge indlæggende et par timer om dagen. Og husk at lytte til din krop. Efter 5-7 dage kan du forsøge dig frem med at bruge dem i længere tid af gangen.

7) Efter 3-5 uger vil du typisk begynde at mærke effekten af dine nye støbte fodindlæg.

 KONTAKT OS 

Støbte fodindlæg i professionel kvalitet

Alle vores støbte fodindlæg laves af vores specialist David Doose Schmidt, som er Lægeeksamineret Ortopædiskomagermester og har mange års erfaring i fremstilling af indlæg til fødder. Du er derfor i trygge hænder, når du vælger støbte fodindlæg fra Indlægsklinikken. Vi holder os konstant opdateret om de nyeste udviklinger og materialer indenfor sko og fodindlæg og kan derfor tilbyde dig solide og effektive støbte fodindlæg tilpasset netop dig. Vi tror på, at det gode håndværk og den personlige kontakt er lige det, som dine fødder har brug for.

 BOOK TID ONLINE 

Fakta omkring støbte fodindlæg

  • Støbte fodindlæg kan bruges i alle typer sko fra vandrestøvler til kondisko
  • Støbte fodindlæg er unikt tilpasset dine fødder
  • Støbte fodindlæg kan bruges til både store og små problemer, men bruges oftest ved mere komplekse problemer