Ultraløb for alle – begyndere, rutinerede og elite – ved Mette Birk Jensen (foredrag)

Ultraløb for alle – begyndere, rutinerede og elite – Foredrag den 29. november ved Mette Birk Jensen

Kunne du også godt tænke dig at sætte et ”ultra” foran titlen som løber? Men synes du måske, at det lyder lidt ekstremt, og er du usikker på, hvordan du skal gribe det an?

Nu har du chancen for at møde én af forfatterne til den første grundbog i dansk om ultraløb, når Mette Birk Jensen holder foredrag hos os tirsdag d. 29. november kl. 18.00. Her vil hun med udgangspunkt i ”Ultraløb for alle”, som hun har skrevet sammen med ultrakapaciteten Jesper Kenn Olsen, give et indblik i, hvordan alle, mænd som kvinder og uanset niveau, kan finde glæde i ultraløbet. Hele livet.

Bliv klogere på træningen, både den fysiske og den mentale, og få gode råd til skadesforebyggelse, kost, valg af udstyr samt til, hvordan du fastholder motivationen og løbeglæden.

Kom og hør, hvordan det er en myte, at man skal være af en helt særlig støbning for at løbe ultraløb. Og kom hjem med masser af inspiration og gode råd til, hvordan du selv kan kaste dig ud i ultraløbets fascinerende verden.

Det vil under foredraget være muligt at købe ”Ultraløb for alle – begyndere, rutinerede og elite”, som netop er udkommet på Muusmann Forlag.

Du tilmelder dig foredrag ved at overføre kr 75 til Mobilepay 54 24 38 (skriv venligst dit telefonnummer ved bestilling og Mette i emnefeltet.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag tilbud og invitationer fra Indlægsklinikken Sport & Ortopædi