Vesterbro City Trail fra tirsdag den 14. Juni

Vi genoptager vores ugentlig løbetur med løbeholdet Vesterbro City Trail. Et koncept som vi her på Indlægsklinikken lægger lokaler til.

Man mødes på vores adresse Vesterbrogade 94, hvorfra der løbes en times tid. Ruterne veksler fra gang til gang og det er forskellige personer der vælger ugens rute. Ofte med det for øje, at l opleve nye hjørner af bydelen.

City Trail fordi……

Vi kalder det City trail for der kan indgå forskellige øvelser og temposkift, med det for høje at få en vekslende puls – formentlig en træningsform, du ikke selv ville præstere, hvis du løber alene.

Vi løber en times tid ca 7-9 km. Vi løber med en række gentagelser og på rundstrækninger, så hvis du kan løbe 50-60 minutter med et par pauser, skal du nok kunne være med. Dermed også sagt alle skal være velkomne.

Guiderne

De guider som står for denne tur gør det for sjov ikke desto mindre kan man godt tage det seriøst. Værterne for denne tur er dels en erfaren løbeguide og coach, dels vores nye sports fysioterapeut og sidst ikke mindst en yngre ”fast runner”.

Tid til samtale og udveksling af erfaringer

Undervejs bliver der udvekslet lidt erfaringer, og det kan da også godt være at fysioterapeuten kan levere et par øvelser, hvis du har lidt belastede  fødder/ben. Men husk – det er ikke en skade at have høj puls eller at være forpustet 🙂

Du kan efterlade en taske i klinikken, hvis du vil have en tør trøje, når vi kommer retur. Det kan ske, at klinikken er vært for lidt koldt at drikke efter løbeturen

Hvis du alligevel skal løbe på tirsdag kan du lige så godt gøre det sammen med os.

Det er gratis at være med men forudsætter godt humør

Det er gratis at være med så længe du kommer med godt humør og har lyst til at løbe sammen med andre – og fællesskabet er iøvrigt helt uforpligtende.

Tid og sted

Tirsdag den 14. juni kl 17.30 og herefter hver tirsdag med mindre andet er oplyst

Vesterbrogade 94 (Indlægsklinikken Sport & Ortopædi)

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag tilbud og invitationer fra Indlægsklinikken Sport & Ortopædi