Vesterbro City Trail hver onsdag kl 17 – Hvor Valby bakke opleves som et monster

Vesterbro er;

  • Hor nutid møder fortid
  • Hvor land møder by.
  • Hvor kulturen møder sin fortælling
  • Hvor arkitektoniske bygninger møder funktionelt kassebyggeri

Vesterbro er mangfoldigt, bydelen rummer både nutid og lang historie fra byens tilblivelse til dens udflytning. Vesterbro rummer næsten landlig idyl. Vesterbro er rig på det hele.

 

Vesterbro City Trail

Vesterbro er også grundlag for Vesterbro City trail, hvor vi løber hver onsdag. Vi træner i de nærliggende parker og grønne områder. Vi bruger byens installationer som naturlige forhindringer. Vi træner fartleg, intervaltræning og tilrettelægger træning så (næsten) alle kan være med, for du doserer selv hvor hårdt det skal være.

Vesterbro City trail er træning i byen rum, med byens forhindringer i byens små afkroge. Hvor du oplever dele af din by, som du ikke har set før.

Guide, træner og indpisker Jørn Andersen som garanterer for vekslende høj puls, højt humør og forhåbentlig samvær med andre gode løbere. På turen vil du opleve at Valby bakke kan være et monster.

Vi løber hver onsdag kl 17, hver onsdag finder vi andre stier, og du kommer til at opleve mangfoldige Vesterbro fra andre perspektiver.

Vi løber ca en time tempo varierer, men alt inkl bliver det nok 7-9 km.

Tid og sted Indlægsklinikken Sport & Ortopædi, Vesterbrogade 94. Vi løber kl 17 og kommer retur ca kl 18.

Du kan efterlade en taske i klinikken mens vi løber – Hvis du kan gennemføre hele turen er Indlægsklinikken vært for en kold øl, vand oa

Vesterbro City trail – Fordi løb er sjovere sammen med andre

Hvor by møder land, hvor kulturen møder sin historien, hvor nyt møder gammelt

 

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag tilbud og invitationer fra Indlægsklinikken Sport & Ortopædi