Vi er atter nomineret som Gazelle virksomhed 2022

Indlægsklinikken er endnu engang nomineret til Gazelle virksomhed. Første gang var i 2021 nu er vi nomineret igen i 2022 – Det er vi utrolig glade for, og vi er stolte af det arbejde som ligger bag.

Vi er nomineret til Gazelle, fordi vi gennem 5 år har udvist en vedvarende vækst – Væksten kommer gennem flere kunder og ikke mindst kunder, som anviser og henviser andre kunder.

Vi tror på, at den bedst udmærkelse der kan opnås, det er når andre anbefaler din virksomhed. Vi oplever en stor kundetilgang  vi hos Indlægsklinikken, og derfor står vi igen til at modtage en lille Gazelle – Det er brugernes dom vi her modtager.

Kundernes daglige vurdering af vores arbejde gør, at vi hele tiden skal gøre os den største umage – Det handler om folks fødder og dermed deres liv, førlighed og hverdag.

At være en gazelle er et smukt billede på en iværksætter. Gazellen er et selvstændigt let og agilt dyrt på den store savanne. Gazellen skal hele tiden flytte sig for at søge føde, og den skal hele tiden være på vagt overfor de farer som omgivelserne kan udgøre.

For den nystiftede virksomhed skal man være årvågen i forhold til konkurrenter, leverandører og kunder. Farer og muligheder er to sider af samme sag – et væksteventyr kan vise sig at være ressourcekrævende. Gazellen på savannen må tilpasse sig på samme måde som den lille virksomhed må tilpasse sig i sin konkurrence situation. De som søger muligheder finder løsninger.

Vi er stolte af atter at kunne modtage den lille Gazelle figur. Vores tak går til de mange kunder som dagligt besøger vores klinik. Tak for at du benytter os og tak for så mange henviser nye kunder til os.

Vi hjælper hver dag folk, der har udfordringer med fødderne – vi er eksperter i fødder, indlæg og fodtøj. Det gælder både elite sportsfolk, motionister og folk der bare ønsker at gå bedre.

 

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag tilbud og invitationer fra Indlægsklinikken Sport & Ortopædi