Vi er Hoka Specialister og vi er eksperter i fødder og fodtøj !

Vi er Hoka Specialister og vi er eksperter i fødder og fodtøj. Vi hjælper hver dag mange med forskellige udfordringer.

 

Indlægsklinikken Sport & Ortopædi har et nøje udvalgt sortiment af Hoka sko. Sortiment er sammensat ud fra hvad vii mener giver bedst mening i en rådgivningssammenhæng.

Vi har Hoka i vores sortiment fordi Hoka kan noget, som kun få andre skomærker kan. Hoka leverer sko med en ekstra ordinær stødabsorbering.

Hoka startede med at være en skomodel, der henvendte sig til personer, som søgte en restitutions sko indenfor træningsmiljøet, eller en sko der muliggjorde, at man øgede sin træningsmængde. Hoka skoen formår med sin stødabsorbering,  at der kan trænes mere, fordi impact ved nedslag når du løber, bliver reduceret med en Hoka sko.

Fra specialsko til fodtøj med bred anvendelse

Over tid har Hoka udviklet sig fra at være lidt af en special sko til at have en  bredere udbredelse. Hoka er ikke længere fodtøj, der er forbeholdt atleter der  træner meget eller er skadet.

I dag oplever vi, at Hoka har vundet stor udbredelse i medium træningsmiljøet, hvor der trænes en eller få gange om ugen – Hoka vælges fordi folk oplever en usædvanlig godt komfort, hvor man fortsat værdsætter denne ekstra stødabsorbering. 

Nyt og opdateret design

Hos Hoka er der også arbejdet en del med design fra tidligere tider, hvor Hoka tidligere blev opfattet som en klodset sko, er Hoka i dag en model i et design som tiltaler mange. Af samme grund ser du mange gå med Hoka som decideret sneakers eller hverdags sko, og så er det bare ekstra behageligt med den gode stødabsorbering.

En del bruger Hoka til at lindre, hvis de oplever smerter i og omkring hælen. Det er naturligvis symptom behandling, men det kan lindre for mange, indtil man er kommet kilden til livs på anden vis.

Få et godt råd

Hos Indlægsklinikken er vi eksperter i fødder og fodtøj, og derfor giver det god mening, at vi også har Hoka i vores sortiment. Vi har naturligvis forskellige modeller i forskellige størrelser og ikke mindst i forskellige bredder.

Er du ny i Hoka vil du måske opleve, at det føles anderledes for det er anderledes – Hoka kan noget som kun få andre kan.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag tilbud og invitationer fra Indlægsklinikken Sport & Ortopædi