Vi søger personale der kan rådgive omkring fødder & fodtøj på et højt niveau

Bliv en del af behandler og rådgivningsteamet hos Indlægsklinikken Sport & Ortopædi.

 

Indlægsklinikken er ekspert indenfor fødder, fodtøj og indlæg. Vi arbejder for et bedre dagligt velvære for mange personer lige fra de bedste sportsudøvere til personer som har daglige udfordringer med deres fødder. Vi arbejder på, at kunne gøre en forskel for alle både sportsudøveren og den gangbesværede. Vi arbejder for bedre fødder.

Vi søger en eller flere personer, der kan arbejde 10-20 dagligt fordelt over 2-3 dage om ugen.

Arbejdets indhold

Arbejdet består I at rådgive vores kunder omkring deres udfordringer med fødderne, det handler om at styre og håndtere vores bookingsystem, rådgive omkring fodtøj og indlæg til fodtøj, rådgive omkring træning og øvelser – for den rette person vil det være et job som rummer en række udviklingsmuligheder, og du kan selv være med til at forme dit job.

Du bliver en af de personer, som vores kunder møder, når de henvender sig på klinikken, når de mailer til os eller når de ringer til os. Du har således direkte kundekontakt, og du er den, der fra første hånd, skal rådgive og hjælpe med den for kunden rigtige løsning.

Du får en dyb indsigt i fødders og bens anatomi, og hvordan du gennem korrekt valg af fodtøj og indlæg, kan gøre en stor forskel for folk, der har store udfordringer.

Vi forestiller os, at du har nogle af disse egenskaber og kompetencer

  • Du er god til at lytte og stille afklarende spørgsmål
  • Du har måske erfaring med detail
  • Du har måske erfaring med arbejde på klinik
  • Du er serviceminded, tålmodig, lyttende med en medfødt empati
  • Du har måske kendskab til føddernes anatomi
  • Du har måske erfaring med fodtøj

Vi forventer ikke du kan det hele. Det handler om din indstilling og din vilje til at ville mere. Du får en grundig indføring i arbejdet og en vedvarende oplæring. Din arbejdstid på 10-20 timer pr uge sammensætter vi sammen. Lønnen vil være baseret på dine kvalifikationer.

For at søge denne stilling

Skriv en kortfattet ansøgning, hvor du fortæller, hvad du mener, at du kan bidrage med og vedlægt dit Cv.

Send din ansøgning til

info@i-klinikken.dk  (skriv rådgiver i emnefeltet)

Vi indkalder løbende til samtaler efter den 1. september

Lidt mere om os

Indlægsklinikken Sport & Ortopædi er specialister i fødder, indlæg og rådgivning omkring fodtøj. Vi har drevet klinik gennem mere end 5 år. Vi blev kåret til Børsen Gazelle i 2021, og er i fortsat udvikling.

Vi har nogle ganske pæne og præsentable lokaler, hvor du også finder en fysioterapeut og en fodterapeut flere behandlere er på vej – klinikken rummer brede kompetencer. Vi samarbejder med andre fodklinikker, som trækker på vores kompetencer. Vi er nogen af de bedste indenfor vores felt.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag tilbud og invitationer fra Indlægsklinikken Sport & Ortopædi