Vi søger selvstændig behandlere til Indlægsklinikken Sport & Ortopædi – Vi har lokalerne og et godt kundeflow – Du har kompetencerne og dine kunder. Sammen er vi stærkere.

Har du lyst til at blive en del af vores behandler og rådgivningsklinik?

Du kan blive en del af vores behandler miljø. Vi har lokaler beliggende centralt på Vesterbrogade i stueplan med en meget synlig facade med vinduer.

Vores team består i dag af et par indlægsspecialister (ortopædskomagere) en løbespecialist en fodterapeut og et par andre rådgivere. Vi søger nogle kompetente kollegaer i vores lokaler, der kan noget andet end os selv.

Den forreste del af butikken, der hvor vi møder vores kunder.

Vi tilbyder lyse aflukkede klinik lokaler på hhv. 7 eller 12 kvm. Flotte, lyse og store venterum som også udgør vores butikslokaler. Du får også adgang til mindre køkken og opholdslokaler. Har du brug for ekstra lagerplads, kan dette lejes. Alle klinikrum har vinduer til gården.

Fra et af vores klinikrum med vindue til gården og plads til to behandlerbrikse – direkte adgang til butik og venterum.

 

Hvem du måske er

Vi forestiller os at du er behandler, terapeut, fysioterapeut, massør, kiropraktor, coach eller andet – Du skal blot have nogle andre kompetencer end dem som vi allerede har i huset, og kunne se en fordel i at være en del af dette behandlermiljø. Du driver din egen forretning, og har dine egne klienter eller kunder.

Markedsføring og andre ting der bidrager til forretningen.

Vi kan naturligvis lave fælles markedsføring, og du tilbydes at blive en del af klinikkens markedsføring

Indlægsklinikken Sport & Ortopædi er kåret som Gazelle virksomhed i 2021. Vi flyttede til vores nuværende lokaler i juni 2021. Vi er eksperter i fødder og indlæg og samarbejder med andre behandlere. Fra vores lokaler driver vi også salg af fodtøj og andet tilbehør. Vi arrangerer også foredrag i butikken. Både butiksdelen og muligheden for foredrag, sikrer et godt flow af kunder og giver en alsidighed i vores aktiviteter.

Kontakt Indlægsklinikken for nærmere info

mail info@i-klinikken.dk

telefon 27 82 83 26

Indlægsklinikken Sport & Ortopædi, Vesterbrogade 94, åbne lokaler – mulighed for foredrag, indlæg og gode venteforhold

 

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag tilbud og invitationer fra Indlægsklinikken Sport & Ortopædi